Behöver en ny ficklampa till hemmet

Jag har strosat runt senaste dagarna smått frustruerad över att inte veta vilken av ficklamporna på nätet jag ska köpa. Jag behöver belysning lagom till vintermörkret och känner att det vore väl bra att fixa något som faktiskt håller mer än några månader denna gång. Jag har tidigare erfarenhet av billiga ficklampor från bland annat Biltema som jag aldrig i mitt liv kommer att handla från igen. Det är rena skäpet och därför vill jag denna gång skaffa något som faktiskt håller i några år.

Jag hittade till en butik efter nästan 2 timmars letande som heter Ljusgiganten.se och där hittade jag märket Fenix som jag aldrig hört talats om tidigare. Efter lite efterforskning så insåg jag att Fenix är ett välkänt varumärke som räddningstjänsten och polis använder i många olika länder. Övertygad om att lampan faktiskt var lösningen på mitt problem så köpte jag modellen som heter Fenix RC40 som dom dessutom hade kampanjpris på (vilken tur för mig!).

Jag har bifogat lite bilder på hur RC40 lyser och visst är det skillnad jämfört med billiga led ficklampor som finns på nätet? Visst kostade denna ficklampa mer än vad jag hade önskat men för mig var det en bra affär trots allt. Man känner vilken bra kvalité lampan har när man håller den i handen och den lyser upp hela kvarteret. Om du vill veta mer om vad jag tyckte om lampan så får ni gärna skicka mig ett meddelande via e-post.

Upphovsrätt © 2024 Voces.nu. Alla rättigheter förbehållna. | Simple Persona av Catch Themes